Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Intocht Sint Nicolaas en zijn Pieten

19 november 2017 @ 12:00

sinterklaas

Veel wind bij aankonst Sint in Zijdewind 004 (Medium)  Veel wind bij aankonst Sint in Zijdewind 027 (Medium)  Veel wind bij aankonst Sint in Zijdewind 048 (Medium)

Op zondag 19 november om 12:00 uur komt Sinterklaas weer aan in Zijdewind op het plein van J.W. Droog aan de Zandweg. Na aankomst van de goedheiligman gaan we met z’n allen naar het Dorpshuis in ’t Veld waar vervolgens het grote Sinterklaasfeest gaat plaatsvinden.

De route van Sinterklaas gaat via de Havenstraat, Rijdersstraat en Zwarteweg. Kinderen kunnen met Sinterklaas mee fietsen en de allerkleinsten kunnen meerijden met de paardentram. De Sint nodigt alle kinderen uit om verkleed en/of op een versierde fiets, skelter, step etc. te komen. De mooiste kinderen en/of fietsen krijgen hiervoor leuke prijzen!

Als Sinterklaas weer verder gaat naar andere kinderen is er voor klein en groot nog de mogelijkheid om na te genieten. De gymzaal blijft open voor de kinderen en voor de volwassen is er in het Dorpshuis de mogelijkheid om wat gezellig te drinken en na te praten.

Kinderen mogen een eigen tekening of de kleurplaat maken voor Sinterklaas! De kleurplaat kan uiterlijk 16 november worden ingeleverd in de melkbus (in de hal) op school. Download hier de kleurplaten

Flyer Sinterklaasintocht 2017

 

Gegevens

Datum:
19 november 2017
Tijd:
12:00
Website:
www.evenementenzijdewind.nl

Locatie

Haven Zijdewind
Zandweg 10A
Zijdewind, Noord-Holland 1736DA Nederland
+ Google Maps