Over de stichting

Evenementen Zijdewind is april 2007 in het leven gekomen. Na het verlies van Landmans Welvaren en sluiten van Café Boekel wilden een aantal heren zich inzetten om de saamhorigheid in het dorp te behouden.

Zij wilden gezelligheid brengen en activiteiten promoten, waarbij iedereen, voor jong en oud, én voor wie er behoefte aan heeft; om elkaar eens anders mee te maken.

Later dat jaar zijn er nog enkele vrijwilligers aangeschoven en nu behoort Evenementen Zijdewind tot de Stichting Volksfeesten Zijdewind.

Momenteel bestaat het bestuur van Evenementen Zijdewind uit Vok de Wit, Johan Wit, John Kolken, Patrick Burger, Marjan Wit, Wendy Wijnker, Irene Klaver en Suzanne Kolken.
Daarnaast is er een website- en Facebook-beheerder in de persoon van Trees Pater met Rick Mettes van Aquilo Media voor back-up en technische ondersteuning.


Sponsoring

Evenementen Zijdewind vraagt bij sommige evenementen een bijdrage voor gemaakte kosten.
Het restant van de opbrengst wordt voor een volgend evenement gebruikt, bijvoorbeeld bij Koninginnedag, waarbij de deelnemers niets hoeven bij te dragen.
We doen regelmatig een beroep op de plaatselijke ondernemers voor een bijdrage in natura (hulp of materiaal) en willen daarvoor ook graag iets terug doen.
Woont u in Zijdewind of is uw bedrijf gevestigd in Zijdewind en steunt u ons, dan stellen wij dat zeer op prijs en willen we graag reclame maken voor uw onderneming.
Stuur uw logo naar zijdewind@ziggo.nl en vermeld uw websiteadres.
Wij zorgen ervoor dat uw logo en de link naar uw website of mailadres  zo snel mogelijk worden geplaatst.

De volgende bedrijven en organisaties uit Zijdewind steunen ons al:

   

Reageren is niet mogelijk