Over de stichting

Evenementen Zijdewind is april 2007 in het leven gekomen. Na het verlies van Landmans Welvaren en sluiten van Café Boekel wilden een aantal heren zich inzetten om de saamhorigheid in het dorp te behouden. Zij wilden gezelligheid brengen en activiteiten promoten, waarbij iedereen, voor jong en oud, én voor wie er behoefte aan heeft; om elkaar eens anders mee te maken. Later dat jaar zijn er nog enkele vrijwilligers aangeschoven en nu behoort Evenementen Zijdewind tot de Stichting Volksfeesten Zijdewind.

Afgelopen jaar heeft het bestuur aangegeven dat zij na jaren inzet het stokje over wilden dragen. Met een kleiner comité wordt Evenementen Zijdewind doorgezet. Een aantal evenementen zal hierdoor niet meer georganiseerd worden, maar de belangrijke momenten, zoals de Sinterklaasintocht, blijven uiteraard gevierd worden.

Irene Klaver
Ingrid Nootebos
Nicky Ligthart
Suzanne Kolken


Sponsoring

We doen regelmatig een beroep op de plaatselijke ondernemers voor een bijdrage in natura (hulp of materiaal) en willen daarvoor ook graag iets terug doen. De volgende bedrijven en organisaties uit Zijdewind steunen ons:

   

Reageren is niet mogelijk